Access Point Mikrotik cAP ac, Gigabit, Dual-Band AC1200 (RBD52G-5HacD2HnD-TC)

Shitur
SKU
RBD52G-5HacD2HnD-TC
Krahaso
66,68 €
  • Access Point nga Mikrotik per vendosje ne te lire me shpejtesi 1200 Mbit/s.

  • Ideale për ambiete biznesi | Konfigurohet me Winbox (Router OS L4).

  • Hyrje USB dhe mundesi interneti direkt nga Vodafone, Albtelecom & Telekom Albania.

Lista e deshirave

●  ●  ●
  Marka Mikrotik
  Modeli hAP ac²
  Portat
  • 1 x Gigabit Ethernet WAN 

  • 4 x Gigabit Ethernet LAN

  Shpejtësia
  • 300 Mbps ne 2.4GHz

  • 867 Mbps ne 5GHz

  Frekuenca 2.4GHz & 5GHZ
  Funksionet bazë Konfigurim nga Winbox
Siguria WEP, WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA/WPA2, TKIP/AES)
  Të tjera
  • Hyrje USB

  • 4G LTE

  SKU RouterBOARD RBD52G-5HacD2HnD-TC
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka MiktroTik
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Vetite e Routerit Hyrje USB, 3G / 4G, Gigabit
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Access Point Mikrotik cAP ac, Gigabit, Dual-Band AC1200 (RBD52G-5HacD2HnD-TC)

Access Point Mikrotik cAP ac, Gigabit, Dual-Band AC1200 (RBD52G-5HacD2HnD-TC)

66,68 €