Access Point Mikrotik cAP lite, N300 (RBcAPL-2nD)

Shitur
SKU
RBcAPL-2nD
Krahaso
29,21 €
  • Access Point shume i vogel nga Mikrotik per vendosje ne tavan dhe mur.

  • Ideale për ambiete si Dyqane, Zyra, Lokale | Konfigurohet me Winbox (Router OS)

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE Injector).

Lista e deshirave

●  ●  ●
  Marka Mikrotik
  Modeli cAP lite
  Portat
1 x PoE port
  Shpejtësia 300Mbps ne 2.4GHz
  Frekuenca 2.4GHz
  Funksionet bazë Konfigurim nga Winbox
Siguria WEP, WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA/WPA2, TKIP/AES)
  Të tjera
  • Vendosje ne Tavan

  • PoE injector

  SKU RouterBOARD RBcAPL-2nD
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color White
Marka MiktroTik
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Access Point Mikrotik cAP lite, N300 (RBcAPL-2nD)

Access Point Mikrotik cAP lite, N300 (RBcAPL-2nD)

29,21 €