Access Point Mikrotik cAP N300 (RBcAP2nD)

Shitur
SKU
RBcAP2nD
Krahaso
44,95 €
  • Access Point nga Mikrotik per vendosje ne tavan dhe mur.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla; Kryesisht per ndermarrje.

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE Injector).

Lista e deshirave

●  ●  ●
  Marka Mikrotik
  Modeli cAP
  Portat
1 x PoE port
  Shpejtësia 300Mbps ne 2.4GHz
  Frekuenca 2.4GHz
  Funksionet bazë Konfigurim nga Winbox
Siguria WEP, WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA/WPA2, TKIP/AES)
  Të tjera
  • 2 antena te brendshme

  • Vendosje ne Tavan

  • PoE injector

  SKU RouterBOARD RBcAP2nD cAP
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color White
Marka MiktroTik
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Access Point Mikrotik cAP N300 (RBcAP2nD)

Access Point Mikrotik cAP (RBcAP2nD)

44,95 €