Access Point Mikrotik hAP ac lite, Router OS L4, AC750 (RB952Ui-5ac2nD)

Shitur
SKU
RB952Ui-5ac2nD
Krahaso
44,20 €
 • Access Point nga Mikrotik me Hyrje interneti dhe 5 Porta (1 x PoE In + 4 LAN (1 PoE Out)).

 • Per shtepi dhe zyre | 12 Muaj Garanci  | Shpejtësia e transferimit: 750 Mbps.

 • hAP ac lite eshte i konfiguruar si nje akses point. Vend per USB per internet nga 3G / 4G.

Lista e deshirave
●  ●  ●
  Marka Mikrotik
  Modeli hAP ac lite
  Portat
5 Porta (1 x PoE In + 4 LAN (1 PoE Out))
  Shpejtësia
 • 300 Mbps ne 2.4 GHz

 • 433 Mbps ne 5 GHz

  Frekuenca 2.4GHz
  Funksionet bazë
 • Router OS

 • Buton WPS

 • Band: 2.4GHz & 5GHz

  Siguria
 • WPA Algorithm: AES, TKIP, TKIP&AES

 • User access control

 • Firewall

  Të tjera
 • 650MHz CPU, 32MB RAM

 • Vend per USB per 3G / 4G

 • Bandwidth shaping

  SKU
Mikrotik RB952Ui-5ac2nD
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color White
Marka MiktroTik
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Vetite e Routerit Hyrje USB, 3G / 4G
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Access Point Mikrotik hAP ac lite, Router OS L4, AC750 (RB952Ui-5ac2nD)

Access Point Mikrotik hAP ac lite, Router OS L4, AC750 (RB952Ui-5ac2nD)

44,20 €