Access Point Mikrotik hAP lite, RouterOS (RB941-2nD hAP lite)

Shitur
SKU
RB941-2nD hAP lite
Krahaso
20,23 €
 • Access Point nga Mikrotik me Hyrje interneti dhe 3 dalje rrjeti.

 • Per shtepi dhe zyre | 12 Muaj Garanci  | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

 • RB941 eshte i konfiguruar si nje akses point qe funksionon direkt me çdo router.

Lista e deshirave
●  ●  ●
  Marka Mikrotik
  Modeli RB941
  Portat
 • 1 x 10/100M auto-negotiation WAN port

 • 3 x 10/100M auto-negotiation LAN ports

  Shpejtësia 300Mbps
  Frekuenca 2.4GHz
  Funksionet bazë
 • Router OS

 • Buton WPS

 • Band: 2.4GHz

  Siguria
 • WPA Algorithm: AES, TKIP, TKIP&AES

 • User access control

 • Firewall

  Të tjera
 • 650MHz CPU, 32MB RAM

 • Already configured out of the box

 • Bandwidth shaping

  SKU
Mikrotik RB941-2nD hAP lite
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka MiktroTik
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Access Point Mikrotik hAP lite, RouterOS (RB941-2nD hAP lite)

Access Point Mikrotik hAP lite, RouterOS (RB941-2nD hAP lite)

20,23 €