Access Point Mikrotik wAP ac, Weatherproof, Dual-Band AC1600 (RBwAPG-5HacT2HnD)

Shitur
SKU
RBwAPG-5HacT2HnD
Krahaso
81,04 €
  • Access Point i jashtem nga Mikrotik per vendosje ne mur dhe shtylle me shpejtesi 1600Mbit/s.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla. Konfigurim me Winbox (RouterOS)

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE Injector).

Lista e deshirave

●  ●  ●
  Marka Mikrotik
  Modeli wAP ac
  Portat
1 x PoE port Gigabit LAN
  Shpejtësia
  • 300 Mbps ne 2.4GHz

  • 1300 Mbps ne 5GHz

  Frekuenca 2.4GHz & 5GHz
  Funksionet bazë Konfigurim nga Winbox
Siguria WEP, WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA/WPA2, TKIP/AES)
  Të tjera
  • RouterOS

  • Vendosje ne Mur dhe Shtylle

  • PoE injector

  SKU RouterBOARD RBcAP2nD cAP
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color White
Marka MiktroTik
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Access Point Mikrotik wAP ac, Weatherproof, Dual-Band AC1600 (RBwAPG-5HacT2HnD)

Access Point Mikrotik wAP ac, Weatherproof, Dual-Band AC1600 (RBwAPG-5HacT2HnD)

81,04 €