Access Point Mikrotik wAP, Weatherproof, N300 (RBwAP2nD)

Shitur
SKU
RBwAP2nD
Krahaso
48,70 €
  • Access Point i jashtem nga Mikrotik per vendosje ne mur dhe shtylle me shpejtesi 300Mbit/s.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla. Konfigurim me Winbox (RouterOS)

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE Injector).

Lista e deshirave

●  ●  ●
  Marka Mikrotik
  Modeli wAP
  Portat
1 x PoE port LAN
  Shpejtësia 300 Mbps ne 2.4GHz
  Frekuenca 2.4GHz
  Funksionet bazë Konfigurim nga Winbox
Siguria WEP, WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA/WPA2, TKIP/AES)
  Të tjera
  • RouterOS

  • Vendosje ne Mur dhe Shtylle

  • PoE injector

  SKU RouterBOARD RBwAP2nD
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color White
Marka MiktroTik
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Access Point Mikrotik wAP, Weatherproof, N300 (RBwAP2nD)

Access Point Mikrotik wAP, Weatherproof, N300 (RBwAP2nD)

48,70 €