Access Point Ubiquiti UniFi, Weatherproof, Enterprise Wi-Fi System (UAP-AC-Pro)

Shitur
SKU
UAP-AC-PRO
Krahaso
149,09 €
 • Access Point i jashtem, me dizajn antene inovative, ndër më të mirët në treg.

 • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla; Kryesisht per ndermarrje.

 • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE).

Lista e deshirave

●  ●  ●
  Marka Ubiquiti
  Modeli AP AC Long Range
  Portat
 • 1 x PoE port

 • 1 x Gigabit Ethernet

  Shpejtësia
 • 450Mbps ne 2.4GHz

 • 1300Mbps ne 5GHz

  Frekuenca
 • 2.4GHz

 • 5GHz

  Funksionet bazë Menaxhim i Wireless-it direkt nga Celulari
Siguria WEP, WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA/WPA2, TKIP/AES)
  Të tjera
 • 2.4GHz & 5GHz Guest Network

 • Vendosje ne Tavan

 • 3x3 11AC MIMO Technology

  SKU UAP-AC-Pro
  Garancia 24 Muaj
Klasifikim
Color White
Marka Ubiquiti
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Garancia 24 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Access Point Ubiquiti UniFi, Weatherproof, Enterprise Wi-Fi System (UAP-AC-Pro)

Access Point Ubiquiti UniFi Access Point Enterprise Wi-Fi System (UAP-AC-Pro)

149,09 €