Thermal Compound Arctic Cooling MX 2 30g for All Coolers, Long-Lasting Durability

Shitur
SKU
ACTCP00003B
Krahaso
17,77 €
  • Paste Termike per CPU dhe GPU me e mira ne Treg, nga Arctic MX-2, 30 gram.

  • Garanton që nxehtësia e gjeneruar nga CPU ose GPU te shpërndahet në mënyrë efikase.

  • Përbëhet nga mikro grimca karboni që çojnë në një përçueshmëri termike jashtëzakonisht të lartë.

Lista e deshirave

●  ●  ●

  Marka Arctic
  Modeli

MX-2

  Sasia
30 gram
  Veçori
8 vite rezistence
  SKU

ACTCP00003B

  Garanci 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka Arctic
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Thermal Compound Arctic Cooling MX 2 30g for All Coolers, Long-Lasting Durability

Arctic Cooling MX 2 30g Thermal Compound for All Coolers, Long-Lasting Durability

17,77 €