Bateri Fuli me Xhel (Elektrolite) 12V 100Ah, MB terminal, Battery, FL121000GD-M

Shitur
SKU
FL121000-M
Krahaso
187,45 €
  • Bateri me Xhel (Elektrolite) 100Ah hermetike qe mund te vendoset ne zyre dhe shtepi.

  • Nuk leshon ere dhe nuk ka nevoje per mirembajtje.

  • Ne kuti perfshihen kapikorda per lidhjen e kabllit.
Lista e deshirave

●  ●  ●

Marka Fuli
Kapaciteti 100Ah
Permasa 329 x 171 x 214
Pesha 31.8Kg
SKU FL121000GD-M
Garancia 4 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka Fuli
Garancia 3 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Bateri Fuli me Xhel (Elektrolite) 12V 100Ah, MB terminal, Battery, FL121000GD-M

Bateri Fuli 12V 100Ah, MB terminal, Battery, FL121000GD-M

187,45 €