Bllokuese - Value Universal Smartphone / Tablet Lock, with key

Ne gjendje
SKU
19.99.3025
Krahaso
13,32 €
  • Pllakë mbyllëse ngjitëse me një fole sigurie të integruar. 3 çelesa te perfshire.

  • Ideale per dyqane dhe ambiente te ndryshme reklamimi.

  • Prodhuar nga marka gjermane Value, cilesi e garantuar. Gjatesia e krahut: 105 - 156 cm.

Lista e deshirave
●  ●  ●
  Marka Value
  Modeli Mobile accessories
  Ngjitese
3mm industrial glue
  Kabllo çeliku
4mm trashesi, 1.6 m gjatesi
  SKU
19.99.3025
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka Value
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Bllokuese - Value Universal Smartphone / Tablet Lock, with key

Bllokuese - Value Universal Smartphone / Tablet Lock, with key

13,32 €