Bokse Genius SP-L160 - 2.0 Speaker System

Ne gjendje
SKU
31730004401
Krahaso
16,37 €
  • Bokse Genius me sistem 2.0 per kompjuter.

  • Dizajn i thjeshte me vend per kufje dhe kontroll i volumit.

  • Ideale per te kompjuterin e zyres dhe shtepise tuaj.

Lista e deshirave

●  ●  ●

Marka Genius
SKU 31730004401
Nderfaqja Audio Jack 3.5mm
Power output (RMS)

6W

Parametra e boksit
Ideale per kompjuter
Te tjera
  • Smooth and slim design

  • Crystal clear sound

  • Sound mates of computer

Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka Genius
Komunikimi 3.5mm / 2.5mm (Kabllo Stereo)
Sistemi i Boksit 2.0
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Bokse Genius SP-L160 - 2.0 Speaker System

Bokse Genius SP-L160 - 2.0 Speaker System-Green

16,37 €