Bokse Genius SW-HF2.1 1700 - 2.1 Speaker System - Wood

Shitur
SKU
31731037100
Krahaso
46,66 €
  • Bokse me amplifikues nga Genius me sistem 2.1 për cilesi muzike shumë te larte.

  • Bokse Druri ofrojne tinguj te shkelqyer.

  • Ideale per te dashuruarit pas muzikes.

Lista e deshirave

●  ●  ●

Marka Genius
SKU 31731037100
Nderfaqja Audio Jack 3.5mm
Power output (RMS)

48W

Parametra e boksit
Bokse Druri ofrojne tinguj te shkelqyer
Te tjera
  • Kontroll i basit dhe frekuencave te larta

  • Master volume, treble and bass control

Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka Genius
Komunikimi 3.5mm / 2.5mm (Kabllo Stereo)
Sistemi i Boksit 2.0
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Bokse Genius SW-HF2.1 1700 - 2.1 Speaker System - Wood

Bokse Genius SW-HF2.1 1700 - 2.1 Speaker System - Wood

46,66 €