Bokse Logitech Z313 - 2.1 Speaker System - Black

Shitur
SKU
980-000413
Krahaso
61,40 €
  • Shijo muzikë shumë cilësore nga marka Logitech.

  • 2 satelitë në 25W me një total 50W për cilësi muzike të shkëlqyer.

  • Kontroll i volumit nga rrota e jashtme dhe vend per kufje

Lista e deshirave

●  ●  ●

Marka Logitech
SKU 980-000413
Nderfaqja Audio Jack 3.5mm
Power output (RMS)

25W

Parametra e boksit
Eksperience audio shume e vecante
Te tjera
  • Rich Balanced Sound

  • Vend per kufje

Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka Logitech
Komunikimi 3.5mm / 2.5mm (Kabllo Stereo)
Sistemi i Boksit 2.0
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Bokse Logitech Z313 - 2.1 Speaker System - Black

Bokse Logitech Z313 - 2.1 Speaker System - Black

61,40 €