Ekran Projektimi Lexin EH7070M, 178 x 178, Elektrik (Raporti 1:1)

Ne gjendje
SKU
EH7070M
Krahaso
Çmimi me zbritje 102,32 € Çmimi 110,51 €
  • Ekran projektimi elektrik i motorizuar qe vendoset ne mur.

  • Permasa e projektimit eshte: 1780mm x 1780mm.

  • Ideal per salla konferencash, zyre dhe shkolla.

Lista e deshirave

●  ●  ●

  Marka Wxlexin
  Modeli EH Series
  Ngjyra E bardhe
  Permasat e projektimit 99" - 1780mm x 1780mm
  Veçuri Vendosje ne mur, I motorizuar, Raporti: 1:1
  SKU EH7070M
  Garanci 12 Muaj
Klasifikim
Color White
Marka Lexin
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Ekran Projektimi Lexin EH7070M, 178 x 178, Elektrik (Raporti 1:1)

Ekran Projektimi Lexin EH7070M, 173 x 173, Elektrik (Raporti 1:1)

Çmimi me zbritje 102,32 € Çmimi 110,51 €