Ekran Projektimi Lexin EH8080M, 203 x 203, Elektrik (Raporti 1:1)

Ne gjendje
SKU
EH8080M
Krahaso
Çmimi me zbritje 122,78 € Çmimi 130,97 €
  • Ekran projektimi elektrik i motorizuar qe vendoset ne mur.

  • Permasa e projektimit eshte: 2030mm x 2030mm.

  • Ideal per salla konferencash, zyre dhe shkolla.

Lista e deshirave

●  ●  ●

  Marka Wxlexin
  Modeli EH Series
  Ngjyra E bardhe
  Permasat e projektimit 113" - 2030mm x 2030mm
  Veçuri Vendosje ne mur, I motorizuar, Raporti: 1:1
  SKU EH8080M
  Garanci 12 Muaj
Klasifikim
Color White
Marka Lexin
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Ekran Projektimi Lexin EH8080M, 203 x 203, Elektrik (Raporti 1:1)

Ekran Projektimi Lexin EH8080M, 198 x 198, Elektrik (Raporti 1:1)

Çmimi me zbritje 122,78 € Çmimi 130,97 €