Ekran Projektimi Lexin EH9696M, 243 x 243, Elektrik (Raporti 1:1)

Ne gjendje
SKU
EH9696M
Krahaso
151,43 €
  • Ekran projektimi elektrik i motorizuar qe vendoset ne mur.

  • Permasa e projektimit eshte: 2430mm x 2430mm.

  • Ideal per salla konferencash, zyre dhe shkolla.

Lista e deshirave

●  ●  ●

  Marka Wxlexin
  Modeli EH Series
  Ngjyra E bardhe
  Permasat e projektimit 136" - 2430mm x 2430mm
  Veçuri Vendosje ne mur, I motorizuar, Raporti: 1:1
  SKU EH9696M
  Garanci 12 Muaj
Klasifikim
Color White
Marka Lexin
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Ekran Projektimi Lexin EH9696M, 243 x 243, Elektrik (Raporti 1:1)

Ekran Projektimi Lexin EH9696M, 238 x 238, Elektrik (Raporti 1:1)

151,43 €