Ekran Projektimi Lexin MH8080M, 203 x 203 (Raporti 1:1)

Shitur
SKU
MH8080M
Krahaso
62,13 €
  • Ekran projektimi i thjeshte me vendoje ne mur.

  • Permasa e projektimit eshte: 2030mm x 2030mm.

  • Per lokal, shtepi, shkolle dhe ambjente te ndryshme.

Lista e deshirave

●  ●  ●

  Marka Wxlexin
  Modeli MH Series
  Ngjyra E bardhe
  Permasat e projektimit 113" - 2030mm x 2030mm
  Veçuri Vendosje ne mur, Raporti: 1:1
  SKU MH8080M
  Garanci 12 Muaj
Klasifikim
Color White
Marka Lexin
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Ekran Projektimi Lexin MH8080M, 203 x 203 (Raporti 1:1)

Ekran Projektimi Lexin MH8080M, 198 x 198 (Raporti 1:1)

62,13 €