Ekran Projektimi Lexin MH8484M, 213 x 213 (Raporti 1:1)

Shitur
SKU
MH8484M
Krahaso
65,40 €
  • Ekran projektimi i thjeshte me vendoje ne mur.

  • Permasa e projektimit eshte: 2130mm x 2130mm.

  • Per lokal, shtepi, shkolle dhe ambjente te ndryshme.

Lista e deshirave

●  ●  ●

  Marka Wxlexin
  Modeli MH Series
  Ngjyra E bardhe
  Permasat e projektimit 119" - 2130mm x 2130mm
  Veçuri Vendosje ne mur, Raporti: 1:1
  SKU MH8484M
  Garanci 12 Muaj
Klasifikim
Color White
Marka Lexin
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Ekran Projektimi Lexin MH8484M, 213 x 213 (Raporti 1:1)

Ekran Projektimi Lexin MH8484M, 280 x 280 (Raporti 1:1)

65,40 €