Laser Barcode Scanner Honeywell Voyager 1400g 1D & 2D, Omni-directional

Shitur
SKU
1400G2D-2USB-1
Krahaso
116,12 €
  • Barkod Reader ose Skaner nga marka me e mire ne bote, Honeywell.

  • Lexon te gjitha standartet e simboleve 1D, PDF417 & 2D

  • Dizenjuar ti rezistoje renieve ne toke deri nga 1,5m lartesi.

  • Ideal per farmaci, markete te vogla dhe dyqane te ndryshme.

Lista e deshirave

●  ●  ●

  Marka Honeywell 
  Modeli Voyager 1400g
  Tipi i lidhjes USB
  Veçori Dekodon te gjitha standartet 1D, PDF417 & 2D symbologies
  Ngjyra E zeze
  Scan engine 2D Area Imager
  SKU 1400G2D-2USB-1
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka Honeywell
Komunikimi USB 2.0
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Laser Barcode Scanner Honeywell Voyager 1400g 1D & 2D, Omni-directional

Honeywell Voyager 1400g, Laser Barcode Scanner, Omni-directional, 1D, PDF, 2D

116,12 €