Inverter Tripp Lite 1250W APS X Series 12VDC 230V Inverter/Charger, Auto Transfer Switching

Ne gjendje
Vetem 1 ne gjendje
SKU
APSX1250
Krahaso
491,14 €
Pothuajse i shitur. 1 copë në gjendje.

Inverterat Tripp-Lite janë pajisje qe sherbejne per konvertimin tensionit te vazhdueshem (qe merret nga baterite) ne tension alterrnativ te rrjetit. Kompjuterat, ndriçimi apo ngarkesa të ndryshme janë më të sigurta kur lidhen me Inverterin Tripp-Lite. Inverteri Tripp-Lite, nuk prodhon zhurmë apo tym dhe mbi të gjithash mund të vendoset kudo në ambiente të mbyllura, zyre apo shtëpi. Me transferim automatik, Inverteri Tripp-Lite përgjigjet menjëherë, duke e kaluar ngarkesën në bateri në kohën 10 Mili Sekond.

Lista e deshirave

●  ●  ●

Tensioni në dalje 230V Sine Wave
Frekuenca 50 Hz
Fuqia (e vazhdueshme) 1250 (Watts)
Rregullimi automatik i tensionit 230 VAC (+/-5%)
Mbrojtja nga mbitensioni Siguresë 10A - 15A
Tensioni në hyrje 230V AC
Bateritë 12 volt, pra një bateri 12 volt minimalisht
Permasa (lartësi/gjerësi/gjatësi në cm) 17.78 x 22.23 x 22.86
Pesha (kg) 8.44
SKU APSX1250
Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka Tripp-Lite
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Inverter Tripp Lite 1250W APS X Series 12VDC 230V Inverter/Charger, Auto Transfer Switching

Inverter Tripp Lite 1250W APS X Series 12VDC 230V Inverter/Charger, Auto Transfer Switching

491,14 €