Inverter Tripp Lite 2400W APS INT Series 24VDC 230V Inverter/Charger, Auto-Transfer Switching, Hardwired

Shitur
SKU
APSINT2424
Krahaso
695,78 €

Inverterat Tripp-Lite janë pajisje qe sherbejne per konvertimin tensionit te vazhdueshem (qe merret nga baterite) ne tension alterrnativ te rrjetit. Kompjuterat, ndriçimi apo ngarkesa të ndryshme janë më të sigurta kur lidhen me Inverterin Tripp-Lite. Inverteri Tripp-Lite, nuk prodhon zhurmë apo tym dhe mbi të gjithash mund të vendoset kudo në ambiente të mbyllura, zyre apo shtëpi. Me transferim automatik, Inverteri Tripp-Lite përgjigjet menjëherë, duke e kaluar ngarkesën në bateri në kohën 10 Mili Sekond.

Lista e deshirave

●  ●  ●

Tensioni në dalje 230V Sine Wave
Frekuenca 50 Hz
Fuqia (e vazhdueshme) 2400 (Watts)
Rregullimi automatik i tensionit 230 VAC (+/-5%)
Mbrojtja nga mbitensioni Siguresë 10A - 15A
Tensioni në hyrje 230V AC
Bateritë 24 volt, pra dy bateri 12 volt minimalisht
Permasa (lartësi/gjerësi/gjatësi në cm) 17.78 x 22.23 x 22.86
Pesha (kg) 8.44
SKU APSINT2424
Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka Tripp-Lite
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Inverter Tripp Lite 2400W APS INT Series 24VDC 230V Inverter/Charger, Auto-Transfer Switching, Hardwired

Inverter Tripp Lite 2400W APS INT Series 24VDC 230V Inverter/Charger, Auto-Transfer Switching, Hardwired

695,78 €