Kabllo Audio ROLINE GOLD 3.5mm Audio Connetion Cable, M - M (2.5 m)

Ne gjendje
SKU
11.09.4283
Krahaso
9,82 €
  • Kabllo audio profesional për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me bokse, mixer, telefon.

  • Ideal për lidhjet AUX.

  • Percjellshmeri e larte dhe e sigurte me veshje ari.

Lista e deshirave

 

●  ●  ●

Prodhuesi Roline
Nr i produktit 11.09.4500
Tipi i kabllit Kabllo Audio
Ngjyra E arte
Gjatësia 2.5m
Konektori i krahut të parë Mashkull 3,5mm Stereo
Konektori i krahut të dytë Mashkull 3,5mm Stereo
Tipi i lidhjes Mashkull - Mashkull
Klasifikim
Color Gold
Gjatesia e Kabllit 3 m
Komunikimi i Kabllit 3.5mm / 2.5mm (Jack)
Marka Roline
Garancia 36 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Kabllo Audio ROLINE GOLD 3.5mm Audio Connetion Cable, M - M (2.5 m)

Kabllo Audio ROLINE GOLD 3.5mm Audio Connetion Cable, M - M (2.5 m)

9,82 €