Kabllo Rrjeti Roline Patchcord CAT5e F/UTP - 1 m, Blu

Shitur
SKU
21.15.0134
Krahaso
1,23 €
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet.

  • Cilesi shume e larte dhe e garantuar nga marka Roline.

Lista e deshirave

 

●  ●  ●

Prodhuesi

Roline

Nr i produktit 21.15.0134
Tipi i kabllit Kabllo Patch
Ngjyra Blu
Gjatësia 1m
Konektori i krahut të parë Mashkull RJ-45
Konektori i krahut të dytë Mashkull RJ-45
Tipi i lidhjes Mashkull - Mashkull
Klasifikim
Color Blue
Gjatesia e Kabllit 1 m
Komunikimi i Kabllit Kabllo Rrjeti (Ethernet)
Marka Roline
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Kabllo Rrjeti Roline Patchcord CAT5e F/UTP - 1 m, Blu

Kabllo Rrjeti Roline Patchcord CAT5e F/UTP - 1 m, Blu

1,23 €