Kabllo Rrjeti Value FTP Patch Cord Cat.5e - 15 m, Gri

Ne gjendje
SKU
21.99.0115
Krahaso
5,73 €
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet.

  • Cilesi e larte dhe e garantuar nga marka Gjermane, Value.

Lista e deshirave

 

●  ●  ●

Prodhuesi

Value

Nr i produktit

21.99.0115

Tipi i kabllit Kabllo Patch
Ngjyra Gri
Gjatësia 15m
Konektori i krahut të parë Mashkull RJ-45
Konektori i krahut të dytë Mashkull RJ-45
Tipi i lidhjes Mashkull - Mashkull
Klasifikim
Color Gray
Gjatesia e Kabllit 15 m
Komunikimi i Kabllit Kabllo Rrjeti (Ethernet)
Marka Value
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Kabllo Rrjeti Value FTP Patch Cord Cat.5e - 15 m, Gri

Kabllo Rrjeti Value FTP Patch Cord Cat.5e - 15 m, Gri

5,73 €