Kabllo Rrjeti Value S/FTP Patch Cord Cat.6, halogen-free - 0.5 m, blu

Ne gjendje
SKU
21.99.1224
Krahaso
0,81 €
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet. 

  • Cilesi e larte dhe e garantuar nga marka Gjermane, Value.

Lista e deshirave

 

●  ●  ●

Prodhuesi

Value

Nr i produktit 21.99.1224
Tipi i kabllit Kabllo Patch
Ngjyra E kuqe, e verdhe, blu, e zeze.
Gjatësia 0.5m
Konektori i krahut të parë Mashkull RJ-45
Konektori i krahut të dytë Mashkull RJ-45
Tipi i lidhjes Mashkull - Mashkull
Klasifikim
Color Blue
Gjatesia e Kabllit 0.5 m
Komunikimi i Kabllit Kabllo Rrjeti (Ethernet)
Marka Value
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Kabllo Rrjeti Value S/FTP Patch Cord Cat.6, halogen-free - 0.5 m, blu

Kabllo Rrjeti Value S/FTP Patch Cord Cat.6, halogen-free - 0.5 m, e kuqe, e verdhe, blu, gri

0,81 €