Kabllo Rrjeti Value S/FTP Patch Cord Cat.6, halogen-free - 2 m, e verdhe

Ne gjendje
SKU
21.99.1242
Krahaso
3,27 €
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet. 

  • Cilesi e larte dhe e garantuar nga marka Gjermane, Value.

Lista e deshirave

 

●  ●  ●

Prodhuesi

Value

Nr i produktit 21.99.1224
Tipi i kabllit Kabllo Patch
Ngjyra E kuqe, e verdhe, blu, e zeze.
Gjatësia 2m
Konektori i krahut të parë Mashkull RJ-45
Konektori i krahut të dytë Mashkull RJ-45
Tipi i lidhjes Mashkull - Mashkull
Klasifikim
Color Yellow
Gjatesia e Kabllit 2 m
Komunikimi i Kabllit Kabllo Rrjeti (Ethernet)
Marka Value
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Kabllo Rrjeti Value S/FTP Patch Cord Cat.6, halogen-free - 2 m, e verdhe

Kabllo Rrjeti Value S/FTP Patch Cord Cat.6, halogen-free - 0.5 m, e kuqe, e verdhe, blu, gri

3,27 €