Kabllo USB - Serial (RS232) COM, Roline

Ne gjendje
SKU
12.02.1160
Krahaso
16,37 €
  • Për lidhjen e pajisjeve te vjetra me Port RS232 e njohur si COM.

  • Ky kabllo konvertues / adaptor është i prodhuar nga marka Gjermane Roline.

  • Cilesi e garantuar per Windows 7, 8 dhe Windows 10.

Lista e deshirave
●  ●  ●
Prodhuesi Roline
Nr i produktit. 12.02.1160
Tipi i kabllit USB Serial RS232
Perdorimi Per kasa dhe pajisje te vjetra
Gjatesia 1.8m
Konektori i krahut të parë (Hyrje) USB 2.0 Type A
Konektori i krahut të dytë (Dalje) D-Sub 9-pin (DE-9), COM, Serial, RS-232
Tipi i lidhjes Mashkull - Mashkull
Klasifikim
Color Black
Gjatesia e Kabllit 1.8 m
Komunikimi i Kabllit Serial (RS232)
Marka Roline
Garancia 24 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Kabllo USB - Serial (RS232) COM, Roline

Kabllo USB - Serial (RS232) COM, Roline

16,37 €