Lande Mounting Rails 7U, 19” (1 set: 2 pcs) Left & Right, Threaded Equipment Mounting Rails

Ne gjendje
SKU
LN-PRF-CMD-07UD-ZN-TRR
Krahaso
0,75 €
  • Mbajtese e majte dhe e djathte per Rack 7U.

  • Prodhuar nga marka Turke Lande.

  • Permasat: 35 x 65 x 328 mm.

Lista e deshirave

●  ●  ●

  Marka Lande
  Tipi Suport per Rack
  Vendosja Çift (Majtas & Djathtas)
  Madhesia Per çdo Rack me madhesi 7U
  Permasat 35 x 65 x 328 mm
  Ngjyra Gri
  SKU LN-PRF-CMD-07UD-ZN-TRR
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka Lande
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Lande Mounting Rails 7U, 19” (1 set: 2 pcs) Left & Right, Threaded Equipment Mounting Rails

Lande Mounting Rails 7U, 19” (1 set: 2 pcs) Left & Right, Threaded Equipment Mounting Rails

0,75 €