Lexues Kartash Kingston Media Reader USB 3.0 Super Speed, 50 Modele, Card Reader

Shitur
SKU
FCR-HS4
Krahaso
21,73 €
  • Shpejtesi maksimale ne USB 3.0 deri ne 5.0Gb/s.

  • Për leximin dhe shkrimin e 50 modeleve te ndryshme te kartave te memorjes.

  • Prodhuar nga marka KINGSTON, cilesi e garantuar 100%.

Lista e deshirave

●  ●  ●

Prodhuesi Kingston
Funksioni
  • External Card Reader

  • Lexues i jashtem i kartave te memorjes

Nderfaqja USB 3.0
Modelet e kartave qe lexohen 2mSD, SD Pro, SD Elite Pro, SD Ultra, SD Ultra II, SD Extreme, SD Extreme III, SDXC, SD High Speed 150X, MMC, MMC 4.0, MMC High Speed, MMC mobile, MMC plus 200X, RS MMC, RS MMC 4.0,RS MMC DV, RS MMC High Speed MMC Micro (requests an external adapter), T-Flash card/Micro SD card, MS, MS Pro, MS Pro MG High Speed, MS Pro MG Extreme, MS Pro MG Extreme III, MS Duo MG High Speed, MS Duo, MS Pro Duo, MS Pro Duo MG Ultra II, MS Pro Duo MG High Speed, MS Pro MG Ultra II, MS-Magic Gate, MS Pro Magic Gate, MS Duo Magic Gate, MS Pro Duo Magic Gate, MS Memory Selection Function, MS ROM, Micro MS (M2), CF I, CF I Pro, CF I Pro II, CF I Elite Pro, CF I Ultra II, CF I Ultra-X, CF I Extreme, CF I Extreme III, CF I High Speed, CF I WA, CF I Picture, CF II
Permasat 93.3mm x 52.68mm x 16mm
SKU FCR-HS4
Garancia 24 Muaj
Klasifikim
Color White
Marka Kingston
Komunikimi USB 3.0 / 3.1 / 3.2
Garancia 24 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Lexues Kartash Kingston Media Reader USB 3.0 Super Speed, 50 Modele, Card Reader

Lexues Kartash Kingston Media Reader USB 3.0 Super Speed, 50 Modele, Card Reader

21,73 €