Mbajtese monitori me 2 krahe - Value Dual LCD Monitor Stand Pneumatic, Desk Clamp, Pivot, black, 2 Joints

Ne gjendje
SKU
17.99.1163
Krahaso
57,72 €
  • Krah monitori me 2 kapje per rregullim te lehte dhe te besueshem te 2 monitorave me peshe deri 6.5 Kg njeri.

  • 6 nyje ndarese per manovrim me te mire. Ideale per ato qe punojne me 2 programe njeherazi.

  • Prodhuar nga marka gjermane Value, cilesi e garantuar. Per standardin VESA 75/100. 

Lista e deshirave
●  ●  ●
  Marka Value
  Modeli LCD-Monitor arms
  Ngarkesa
13Kg (6.5 Kg çdo krah)
  Nyje
6
  SKU
17.99.1163
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka Value
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Mbajtese monitori me 2 krahe - Value Dual LCD Monitor Stand Pneumatic, Desk Clamp, Pivot, black, 2 Joints

Mbajtese monitori me 2 krahe - Value Dual LCD Monitor Stand Pneumatic, Desk Clamp, Pivot, black, 2 Joints

57,72 €