Perforcues D-Link AC1200 Dual-Band Wi-Fi Range Extender/Wireless Repeater/Access Point, DAP-1610E

Shitur
SKU
DAP-1610E
Krahaso
38,96 €
  • 2 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 1200 Mbps

  • Per shtepi dhe zyre | 2.4GHz & 5 GHz | 12 Muaj Garanci

  • Sherben per te perforcuar dhe zgjeruar rrjetin ekzistues Wi-Fi

Lista e deshirave
●  ●  ●
  Marka D-Link
  Modeli DAP-1610
  Portat 1 x Fast Ethernet LAN
  Shpejtësia
  • 300 Mbps ne 2.4 GHz

  • 867 Mbps ne 5 GHz

  Frekuenca Dual-Band (2.4 GHz & 5 GHZ)
  Funksionet bazë
  • SSID Broadcast: Enable/Disable

  • Band: 2.4GHz & 5 GHz

  • Enable/Disable Wireless Radio

  Siguria
  • WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK encryption

  Të tjera 2 antena te jashtme
  SKU
dlink DAP-1610E
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka D-Link
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Perforcues D-Link AC1200 Dual-Band Wi-Fi Range Extender/Wireless Repeater/Access Point, DAP-1610E

Perforcues D-Link AC1200 Dual-Band Wi-Fi Range Extender/Wireless Repeater/Access Point, DAP-1610E

38,96 €