Pince per Patch, IDC Punch Down Tool, Value

Ne gjendje
SKU
25.99.8799
Krahaso
8,87 €
  • Pince per patch panel dhe priza rrjeti.

  • Shume cilesore dhe multifunksionale nga marka Gjermane Value.

  • Mjet për të shtypur ne patch panele me blloqe IDC.

Lista e deshirave

●  ●  ●

Marka Value
Modeli IDC Punch Down Tool
Perdorimi Patch panel, Priza rrjeti, etj.
Funksioni E njohur si pince Krone
SKU 25.99.8799
Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Gray
Marka Value
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Pince per Patch, IDC Punch Down Tool, Value

Pince per Patch, IDC Punch Down Tool, Value

8,87 €