Prize per Kabinet - Logilink 19" PDU 7 x German Socket with Switch + Surge Protector

Ne gjendje
SKU
PDU7C01
Krahaso
22,10 €
  • Prize per vendosje ne Rack me 7 vende nga marka Logilink.

  • Ideale per projekte te medha. Mundesi tokezimi dhe veshje metalike.

Lista e deshirave

●  ●  ●

  Marka Logilink
  Tipi 19'' PDU for Cabinets
  Nr per priza 7
  Madhesia 1U
  Veçori Surge Protector
  Ngjyra E zeze
  SKU PDU7C01
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka Logilink
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Prize per Kabinet - Logilink 19" PDU 7 x German Socket with Switch + Surge Protector

Prize per Kabinet - Logilink 19" PDU 7 x German Socket with Switch + Surge Protector

22,10 €