Router D-Link AC750 Dual-Band Router, 750Mps (DIR‑809)

Shitur
SKU
DIR-809/E
Krahaso
41,20 €
 • 3 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 750 Mbps

 • D-Link nje nder markat me te mira per rrjete. Ideale per shtepi dhe zyre

 • (2.4GHz & 5 GHz) Dual-Band siguron transmetim me te shpejte dhe sinjal me te forte

Lista e deshirave
●  ●  ●
  Marka D-Link
  Modeli DIR-809
  Portat
 • 1 x 10/100M auto-negotiation WAN port

 • 4 x 10/100M auto-negotiation LAN ports

  Shpejtësia
 • 2.4 GHz: Deri 300 Mbps

 • 5 GHz: Deri 433 Mbps

  Frekuenca Dual Band (2.4GHz & 5 GHz)
  Funksionet bazë
 • Wireless: Enable/Disable

 • SSID Broadcast: Enable/Disable

 • Band: 2.4GHz & 5 GHz

 • Enable/Disable Wireless Radio

 • WDS Bridge

 • WMM

 • Wireless Statistics

  Siguria
 • WPA-PSK/WPA2-PSK, WPA/WPA2

 • Wireless Security: Enable/Disable

 • WPS (WiFi Protected Set-up) quick encryption

  Të tjera
 • PPPoE Username/Password Clone

  SKU
dlink DIR-809/E
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka D-Link
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Router D-Link AC750 Dual-Band Router, 750Mps (DIR‑809)

Router D-Link AC750 Dual-Band Router, 750Mps (DIR‑809)

41,20 €