Router Mikrotik hEX, Gigabit, Router OS L4 (RB750Gr3)

Shitur
SKU
RB750Gr3
Krahaso
59,94 €
  • Router profesional nga marka Mikrotik 4 porta Ethernet dhe nje porte PoE. 

  • Procesor 880MHz, 256MB RAM, 16MB memorje Flash dhe vend per USB dhe MicroSD.

  • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.

Lista e deshirave

 

●  ●  ●

  Marka Mikrotik
  Modeli RB750Gr3
  Portat 5 Porta (1 x PoE + 4 LAN)
  Shpejtesia e procesori 880 MHz
  Sistem operimi RouterOS
  Funksionet bazë Router profesional
Siguria WEP, WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA/WPA2, TKIP/AES)
  Të tjera
  • RAM: 256MB

  • Vend per karte microSD

  • Hyrje USB

  SKU Mikrotik RB750Gr3
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka MiktroTik
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Vetite e Routerit Hyrje USB, Gigabit
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Router Mikrotik hEX, Gigabit, Router OS L4 (RB750Gr3)

Router Mikrotik hEX 5-port Gigabit Ethernet Router (RB750Gr3)

59,94 €