Router Mikrotik hEX lite, RouterOS L4 (RB750r2)

Shitur
SKU
RB750r2
Krahaso
44,20 €
  • Router profesional nga marka Mikrotik 4 porta Ethernet dhe nje porte PoE.

  • Procesor: 850MHz64MB RAM dhe 16MB memorje Flash.

  • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.

Lista e deshirave


●  ●  ●

  Marka Mikrotik
  Modeli RB750r2
  Portat 5 Porta (1 x PoE + 4 LAN)
  Shpejtesia e procesori 850 MHz
  Sistem operimi RouterOS
  Funksionet bazë Router profesional
Siguria Firewall
  Të tjera RAM: 64MB
  SKU Mikrotik RB750r2
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color White
Marka MiktroTik
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Router Mikrotik hEX lite, RouterOS L4 (RB750r2)

Router Mikrotik hEX lite, Router OS (RB750r2)

44,20 €