Router Mikrotik hEX S, Gigabit, Router OS L4 (RB760iGS)

Shitur
SKU
RB760iGS
Krahaso
68,93 €
  • Router profesional nga Mikrotik me 1 Hyrje SFP dhe 5 Porta (1 x PoE In + 4 LAN (1 PoE Out))

  • Procesor 880MHz, 256MB RAM, 16MB memorje Flash dhe vend per USB dhe MicroSD.

  • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.

Lista e deshirave

 

●  ●  ●

  Marka Mikrotik
  Modeli RB760iGS
  Portat
  • 5 Porta (1 x PoE In + 4 LAN (1 PoE Out))

  • 1 SFP Port

  Shpejtesia e procesori 880 MHz
  Sistem operimi RouterOS L4
  Funksionet bazë Router profesional
Siguria WEP, WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA/WPA2, TKIP/AES)
  Të tjera
  • Hyrje SFP

  • RAM: 256MB

  • Vend per karte microSD

  • Hyrje USB

  SKU Mikrotik hEX S RB760iGS
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka MiktroTik
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Vetite e Routerit Hyrje USB, Gigabit
Garancia 24 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Router Mikrotik hEX S, Gigabit, Router OS L4 (RB760iGS)

Router Mikrotik hEX S, Gigabit, Router OS L4 (RB760iGS)

68,93 €