Rrote per Kabinet - Lande Wheels for Rack Cabinet, FREE STANDING CASTER SET, 1 SET=4 PCS, 2W/BREAK, 2WO/BREAK

Ne gjendje
SKU
LN-ZMN-TKR-5525-XX
Krahaso
25,37 €
  • Rrote per kabinet Lande. 1 çift rrotash me frena dhe 1 çift rrotash pa frena.

  • Prodhuar nga marka Turke Lande.

  • Per çdo Rack Lande

Lista e deshirave

●  ●  ●

  Marka Lande
  Tipi Rrote per Rack
  Vendosja 1 çifte me frena & 1 çifte pa frena
  Madhesia Per çdo Rack Lande
  Veçori 360 degree full mobile
  Ngjyra Gri
  SKU LN-ZMN-TKR-5525-XX
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka Lande
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Rrote per Kabinet - Lande Wheels for Rack Cabinet, FREE STANDING CASTER SET, 1 SET=4 PCS, 2W/BREAK, 2WO/BREAK

Rrote per Kabinet - Lande Wheels for Rack Cabinet, FREE STANDING CASTER SET, 1 SET=4 PCS, 2W/BREAK, 2WO/BREAK

25,37 €