Samsung T7 Touch Portable SSD 500GB - 1050MB/s - USB 3.2 External Solid State Drive, Black

Ne gjendje
SKU
MU-PC500K/WW
Krahaso
119,12 €
  • Rezistencë nga renja ne toke deri ne 2 metra lartesi | Ultra Portable.

  • 10 Herë më i shpejtë se një HDD i zakonshëm | Kompakt dhe i vogel.

  • Enkriptim te dhenash me gjurmen e gishtit (Fingerprint technology).

  • Arshivim të dhënash me programim e posaçem Samsung "Management software".

Lista e deshirave

●  ●  ●

  Marka Samsung
  Modeli Portable SSD T7
  Kapaciteti 500GB SSD
  Shpejtësia e leximit 1050 MB/s
  Shpejtësia e shkrimit 1000 MB/s
  Lidhja USB 3.2 Gen2 (10 Gbps), backwards compatible
  Veçuri
  • I kyqur me gjurmen e gishtit

  • Siguri e larte te Enkriptimi me: Samsung Portable SSD Software

  Përmasat 74 x 57.3 x 10.5 mm
  Pesha 58g
  SKU MU-PC500K/WW, MU-PC500K
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka Samsung
Pajisja e Ruajtjes External SSD
SSD 500GB
Garancia 24 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Samsung T7 Touch Portable SSD 500GB - 1050MB/s - USB 3.2 External Solid State Drive, Black

Samsung T7 Touch Portable SSD 500GB - 1050MB/s - USB 3.2 External Solid State Drive, Black

119,12 €