Skaner Profesional Brother ADS-2400N Professional High Speed Desktop Document Scanner

Shitur
SKU
ADS-2400N
Krahaso
359,35 €
  • Skaner profesional nga Brother. Ideal per zyre dhe biznese te ndryshme.

  • Skanim Automatik ne 2 anet e fletes me shpejtesi deri 40 flete ne minut.

  • Lidhje ne USB dhe Rrjet. Skanim i kartave ID dhe dokumenta me trashesi 27 - 413 gsm.

Lista e deshirave

● ● ●

Marka Brother
Modeli ADS-2400N
Rezolucioni 1200 x 1200 dpi
Sensor Optik CIS (Contact Image Sensor)
Veçori
  • ADF Skanim i Automatizuar deri 50 flete.

  • Skanim ne 2 ane te fletes.

  • Skanim deri 40 flete ne minut.

  • 27 - 413 gsm

  • Lidhje USB + Rrjet

SKU ADS-2400N
Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka Brother
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Skaner Profesional Brother ADS-2400N Professional High Speed Desktop Document Scanner

Skaner Profesional Brother ADS-2400N Professional High Speed Desktop Document Scanner

359,35 €