TP-Link AV600 Passthrough Powerline Adapter (Internet nga korrenti), TL-PA4010P KIT

Shitur
SKU
TL-PA4010P KIT
Krahaso
44,95 €
  • Kjo pajisje sherben per te percjell internet direkt nga kablli i korrentit

  • Ka vend per te lidhe prize edhe internet njekohesisht.

  • Marka TP-Link garanton cilesi te larte dhe garanci 12 Muaj.

Lista e deshirave
●  ●  ●
  Marka TP Link
  Modeli TL-PA4010P KIT
  Portat

1 x 10/100Mbps Ethernet Port

1 x Power Socket

  Shpejtësia
600 Mbps
  Gjatesia e kabllit te korrentit 300m
  Te tjera
Nuk ka nevoje per konfigurim
  SKU 
tplink TL PA4010P KIT
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka TP-Link
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni TP-Link AV600 Passthrough Powerline Adapter (Internet nga korrenti), TL-PA4010P KIT

TP-Link AV600 Passthrough Powerline Adapter (Internet nga korrenti), TL-PA4010P KIT

44,95 €