Ubiquiti NanoStation AC Loco AC5 GHz airMAX ac Radio Indoor/Outdoor

Shitur
SKU
NS-5ACL
Krahaso
59,18 €
  • NanoStation Loco mund te perdoret ne Bridging Point-to-Point (PtP)

  • Lidhje Wireles (pa tel) per sistemet e vezhgimit ose per teknologjite airMAX® CPE.

  • Lehtesisht e montueshme si per ambietet e brendshme ashtu edhe te jashtme.

Lista e deshirave

●  ●  ●
  Marka Ubiquiti
  Modeli AC Loco
  Portat

1 x Gigabit Ethernet LAN (RJ45)

  Antena 13 dBi
  Frekuenca
  • 5GHz

  Funksionet bazë Point-to-MultiPoint (PtMP)
Memorja 64 MB DDR2
  Të tjera
  • 5 GHz

  • Vendosje ne shtylle dhe mur

  SKU NS-5AC
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka Ubiquiti
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Ubiquiti NanoStation AC Loco AC5 GHz airMAX ac Radio Indoor/Outdoor

Ubiquiti NanoStation AC Loco AC5 GHz airMAX ac Radio Indoor/Outdoor

59,18 €