Ubiquiti NanoStation M2, Wireless Access Point, AirMax

Shitur
SKU
NSM2
Krahaso
76,42 €
  • NanoStation M2 mund te perdoret ne Bridging Point-to-Point (PtP) 2.4GHz

  • Lidhje Wireles (pa tel) per sistemet e vezhgimit ose per teknologjite airMAX® CPE.

  • Lehtesisht e montueshme si per ambietet e brendshme ashtu edhe te jashtme.

Lista e deshirave

●  ●  ●
  Marka Ubiquiti
  Modeli Nanostation M2
  Portat

1 x Gigabit Ethernet LAN (RJ45)

  Antena 2 x 11 dBi dual polarity antennas
  Frekuenca
  • 2.4GHz

  Funksionet bazë Point-to-MultiPoint (PtMP)
Memorja 32 MB SDRAM, 8 MB flash
  Të tjera
  • 2.4 GHz

  • Vendosje ne shtylle dhe mur

  SKU NSM2
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color White
Marka Ubiquiti
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Ubiquiti NanoStation M2, Wireless Access Point, AirMax

Ubiquiti NanoStation M2, Wireless Access Point, AirMax

76,42 €