Ubiquiti NanoStation M5 Broadband Outdoor Wireless CPE Router

Ne gjendje
SKU
NSM5
Krahaso
74,17 €
  • NanoStation Loco mund te perdoret ne Bridging Point-to-Point (PtP)

  • Lidhje Wireles (pa tel) per sistemet e vezhgimit ose per teknologjite airMAX® CPE.

  • Lehtesisht e montueshme si per ambietet e brendshme ashtu edhe te jashtme.

Lista e deshirave

●  ●  ●
  Marka Ubiquiti
  Modeli Nanostation
  Portat

1 x Gigabit Ethernet LAN (RJ45)

  Antena 2 x 16 dBi dual polarity antennas
  Frekuenca
  • 5GHz

  Funksionet bazë Point-to-MultiPoint (PtMP)
Memorja 16 MB SDRAM, 4 MB flash
  Të tjera
  • 5 GHz

  • Vendosje ne shtylle dhe mur

  SKU NSM5
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color White
Marka Ubiquiti
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Ubiquiti NanoStation M5 Broadband Outdoor Wireless CPE Router

Ubiquiti NanoStation M5 Broadband Outdoor Wireless CPE Router

74,17 €