Ubiquiti Networks NBE-5AC-GEN2 NanoBeam ac Gen2 airMAX ac CPE, Dedicated Management Radio

Ne gjendje
SKU
NBE-5AC-GEN2
Krahaso
96,65 €
  • NanoBeam AC Gen2 nga Ubiquiti ofron lidhje te paster deri 15Km ne 450Mbp/s

  • Lidhet ne Bridging Point-to-Point (PtP). Teknologji airMAX® CPE.

  • Lehtesisht e montueshme si per ambietet e brendshme ashtu edhe te jashtme.

Lista e deshirave

●  ●  ●
  Marka Ubiquiti
  Modeli NanoBeam
  Portat

2 x 10/100/1000 Mb/s Gigabit Ethernet (RJ45)

  Antena 19 dBi
  Frekuenca
  • 450 Mb/s

  • 2.4 GHz

  • 5 GHz

  Funksionet bazë 15+ km distance
Memorja 128 MB
  Të tjera
  • Improved Surge Protection

  • Vendosje ne shtylle dhe mur

  • Management Wi-Fi Radio

  SKU NBE-5AC-GEN2
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka Ubiquiti
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni Ubiquiti Networks NBE-5AC-GEN2 NanoBeam ac Gen2 airMAX ac CPE, Dedicated Management Radio

Ubiquiti Networks NBE-5AC-GEN2 NanoBeam ac Gen2 airMAX ac CPE, Dedicated Management Radio

96,65 €