USB Wireless TP-Link Micro USB Adapter Wireless-N 150Mbps (TL-WN725N)

Ne gjendje
SKU
TL-WN725N
Krahaso
6,55 €
  • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 150Mbps.

  • Komunikon me frekuencat 2.4GHz. Per Windows, MAC dhe Linux.

  • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.

Lista e deshirave

 

●  ●  ●

  Marka TP-Link
  Modeli TL-WN725N
  Nderfaqja USB 2.0
  Buton -
  Frekuenca 2.4GHz
  Shpejtesia 150 Mbps
  SKU tplink TL WN725N
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Color Black
Marka TP-Link
Komunikimi USB 2.0
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoni USB Wireless TP-Link Micro USB Adapter Wireless-N 150Mbps (TL-WN725N)

USB Wireless TP-Link Micro USB Adapter Wireless-N 150Mbps (TL-WN725N)

6,55 €